• Control Room

Контролна соба

Контролна соба

Ланџоу, Контролни центар великих састанака, 14.58㎡

Фуџоу, центар за надзор градског осветљења 24,3㎡ П1.56

Фуџоу, Цхина Телецом Мониторинг Центер 27,54㎡ П1.56

Администрација напајања 7.2㎡ П2.5

Маан Моунтаин Стеел Лтд Конференцијска сала, 12㎡ П2.5